۱۳۸۹ شهریور ۱۷, چهارشنبه

وقتی فیدل کاسترو هم به احمدی نژاد می رینه

جفری گلدبرگ روزنامه نگار آمریکایی که در هفته های اخیر به کوبا سفر کرده و ملاقات های طولانی با کاسترو داشته در مطلبی در وب سایت آتلانتیک مدعی شده که رهبر انقلاب کوبا در ملاقات با وی ، انتقاداتی را نسبت به احمدی نژاد بیان کرده و گفته که رییس جمهوری ایران گرایش های یهود ستیزانه دارد و مشکل اتمی ایران حل نشدنی است و ایران به سمت جنگ می رود

به نقل از خبرگزاری آسوشیتد پرس ، " جفری گلدبرگ " عضو شورای سردبیری مجله معروف " آتلانتیک " به همراه خانم " جولیا سوییگ " کارشناس روابط آمریکا و کوبا در شورای روابط خارجی آمریکا در اواخر ماه آگوست سفری سه روزه به هاوانا داشته است .

 گلدبرگ در وبلاگ خودش در باره اين ملاقات می‌نويسند:
کاسترو که خود يکی از سرسخت ترين منتقدان اسرائيل درطول اين سال‌ها بوده است، بارها وبارها از محمود احمدی‌نژاد به خاطر ديدگاه ضد يهودی وانکار مسئله هولوکاست که درآن ۶ ميليون يهودی اروپايی توسط مقامات آلمان نازی در جنگ جهانی دوم کشته شدند انتقاد کرد.
گلدبرگ می نویسد : کاسترو هر چند به لحاظ جسمی نحیف شده اما مغز او به خوبی کار می کند و او هنوز از انرژی بالایی برخوردار است .
کاسترو با بيان اينکه ايران ميتواند آنچه که او به نام اذعان تاريخ منحصر به فرد يهود ستيزی وتلاش برای درک اينکه چرا اسرائيلی ها از وجود خودشان هم ميترسند، باعث ايجاد صلح شود.
وی در ادامه به نقل از کاسترو نوشته است  :«يهوديان خيلی بيشتر از مسلمانان مورد افترا و تهمت بوده‌اند زيرا آنها برای هرچيزی متهم و مقصر شناخته می‌شوند. هيچ کس مسلمانان را برای هر چيزی سرزنش نميکند.
کاسترو افزوده است : حکومت ايران بايد يهوديان را درک کند که آنها از خانه‌اشان رانده شده‌اند، دائما آزار و اذيت شده اند
کاسترو هم چنین گفته است  : " حکومت ایران باید بداند که یهودی ها از سرزمین خود به بیرون رانده شدند و در تمام مناطق جهان به عنوان مردمی که خدا را کشته اند ،مورد شکنجه و بد رفتاری قرار گرفتند ".
کاسترو درباره پیش بینی خود از آینده بحران اتمی ایران می گوید : " این مشکل ( بحران اتمی ایران ) به سمت حل شدن نمی رود چرا که حکومت ایران پروایی از رودررو شدن با  تهدیدهای پیش رویش ندارد ".
گلدبرگ به نقل از کاسترو می نویسد : " حکومت ایران یک تفاوت عمده با حکومت انقلابی کوبا دارد و آن ، خاصیت مذهبی بودن آن است و تجریه نشان داده که رهبران مذهبی کمتر اهل سازش هستند . "